Top

Wie zijn wij

Jacqueline Verlaan is sinds 2007 gecertifiseert Master Saddle Fitting Consultant (MSFC). Zadels correct vullen is een vak apart. Jacqueline heeft het zadelmakersvak geleerd van zadelmaker Ad Goos in Prinsenbeek, een echte vakman.
Angela Verwijs is tevens een expert op zadelgebied en heeft inmiddels jarenlange ervaring. Ook zij heeft het vak geleerd van Ad Goos.

Passie
Jacqueline en Angela worden gedreven door hun liefde voor paarden. Wij komen vele zadels tegen die in hele slechte toestand zijn en staan er vaak van te kijken dat paarden die daarmee getraind worden überhaupt nog mee willen werken. “De bovenkant van een zadel ziet er meestal wel mooi uit, maar kijk ook eens naar de onderkant. Regelmatig zien we dat zadels slecht gevulde kussens hebben, ongelijke kussens of kapotte kussens. Veel paarden hebben daardoor rugproblemen, lopen scheef, schudden met het hoofd, bokken… ze doen er werkelijk alles aan om duidelijk te maken dat het zadel echt "niet goed voelt”.  Wij hopen dat ruiters sneller aan de bel trekken voor het controleren of corrigeren van een zadel. Een compleet nieuwe vulling is vaak een oplossing voor veel rugproblemen!! Of natuurlijk een nieuw of ander zadel.

Toekomst
Samen hebben wij een compleet assortiment zadels van het Argentijnse merk Santa Cruz. Deze zadels zijn gemaakt van geolied leer en hebben een uitstekende schoudervrijheid door de exclusieve wol gevulde kussens. Er zijn verschillende modellen voor zowel de dressuursport springsport, eventing en endurance maar ook voor de recreatieve ruiter.  

We hebben testzadels dus maak gerust een afspraak.

Jacqueline Verlaan
Tel: 0031 (0)6 11 95 30 92
Angela Verwijs
Tel: 0031 (0)6 11 04 88 66

Kvk: 17232696
Btwnr: NL119310764B01